123 stickers

Zeilende beroepsvaart-organisatie VHZC biedt charterschippers plaats op eilandstand tijdens RAI HISWA 2014

PERSBERICHT
Leiden – De klassieke schepen beurs is in haar 16- jarig bestaan uitgegroeid tot het grootste evenement voor liefhebbers en eigenaren van de traditionele Hollandse vloot. Met behoud van de kenmerkende sfeer van hout en ijzer, teer en touw, oude lijnen, bruine zeilen en het traditioneel zeilen met historische schepen komt deze beurs in 2014 terug op de Hiswa 2014. Deze beurs vond voorheen plaats in Enkhuizen met ruim 4.000 maar gaat in 2014 naar hal 3 én de RAI Haven met 40.0000 (2013) bezoekers.
Op het ‘Chartereiland’ heeft daar ook de Nederlandse Beroeps Zeilvaart 5 dagen lang een prominente plek in hal 3. Centraal in de hal wordt 10 x 10 meter compleet ingericht met een hardhouten vloer, stroomaansluitingen en verlichting, lounge in het midden (het campagnedek) met daar omheen voldoende zitgelegenheid. In het midden worden video’s afgespeeld op een presentatiescherm en de stand wordt aangekleed met maritieme rekwisieten en passende sfeerverlichting. Elke deelnemer heeft zijn eigen presentatie-unit tot zijn beschikking voorzien van computer en berging voor documentatie, banner boven de unit en WiFi. Ook is men voor, tijdens en na de beurs online bereikbaar via de digitale catalogus en het exposantenoverzicht. Al met al een blikvanger, een optimale omgeving met de uitstraling waar de Zeilende Beroepsvaart voor staat. Met het unieke aanbod van de VHZC is tevens gedacht aan catering, parkeerkaart, toegangskaart, op- en afbouw en transport.
Van 5 t/m 9 maart komen 40.000 (2013) meestal al met het Nederlandse vaarwater bekende consumenten naar de Hiswa en dan wellicht ook om bij u de ultieme vergadering, presentatie, workshop of ander soort bijeenkomst aan boord te boeken.
Een intake formulier met alle benodigde informatie voor deze gemeenschappelijke VHZC eilandstand is beschikbaar.
Meer informatie www.vhzc.nl