Informatie voor de watersporter

Zeiljachthuren.nl gaat zich meer richten op Europese zeilvakanties voor het gezin, zoals flottielje-vakanties

PERSBERICHT
Groningen – Dit jaar zijn prijzen van vliegtickets sterk gestegen door verhoogde olieprijzen. De olieprijzen stegen met wel 20%, wat er toe geleid heeft dat vliegtuigmaatschappijen meer brandstoftoeslag zijn gaan heffen en vliegtickets duurder hebben gemaakt.
Onvermijdelijk heeft dit zijn invloed op de gehele reisbranche. De hoge prijzen van vliegtickets leiden er toe, dat meer vakantiegangers kiezen voor een vakantiebestemming dichterbij huis. Want hoe verder de reis, hoe hoger het prijsverschil met de oorspronkelijke ticketprijs is. Dit heeft tot gevolg dat er meer consumenten kiezen voor een vakantiebestemming dichterbij huis. Reisorganisaties spelen op deze ontwikkelingen in, door een groter aanbod van Europese vakanties aan te bieden.
Vaker, korter en dichterbij. Ook bij zeilvakanties zijn deze trends voelbaar. Bij Zeiljachthuren.nl blijkt al enkele tijd de toename van het aantal vaarvakanties in Europa. Hierom gaat Zeiljachthuren.nl meer gezinsvakanties aanbieden in 2012 waar goedkoop met het vliegtuig naar toe kan worden gevlogen, of waar voordelig met de auto naar toe kan worden gereden.
Speciaal gericht hierop zijn de flottielje vakanties, welke ideaal zijn voor het gezin. Met bestemmingen als Italië, Griekenland, Kroatië en Turkije wil Zeiljachthuren.nl de klanten de mogelijkheid bieden voor een heerlijke zeilvakantie zonder de extra hoge kosten van dure vliegtickets.
Meer informatie www.zeiljachthuren.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht