Zeiljachthuren.nl speelt in op de trend van 'meezeilvakanties': ontspannen en leerzame zeilvakanties op een zeilboot met anderen

PERSBERICHT
Groningen – Meezeilvakanties zijn populair. Dit blijkt uit het aantal boekingen van meezeilvakanties dit jaar. Veel meezeilvakanties worden georganiseerd in Griekenland, Turkije en Italië.
Er zijn verschillende soorten zeilvakanties, zoals bareboat zeilen, flottielje zeilen en meezeilen. Meezeilen is een vorm van zeilen waar iemand kan meezeilen op een zeiljacht met (nieuwe) vrienden en een ervaren schipper. Een ware ontdekkingsreis naar nieuwe wateren, plaatsjes en nieuwe vrienden. Een vakantie waarbij de zeiler een onvergetelijke ervaring opdoet.
Een meezeiler kiest het ruime sop en vaart over helderblauw water op naar nieuwe bestemmingen. Meezeilen gebeurt met ongeveer zes andere zeilers op een zeiljacht en de zeiler is vrij om te doen aan boord wat hij wilt: meezeilen, navigeren of, gewoon ontspannen en het zeilen overlaten aan de schipper. De schipper van het schip is een ervaren zeiler, die in principe het schip alleen kan zeilen.  Alle vrijheid, het ontmoeten van nieuwe mensen, slapen onder een onvergetelijke sterrenhemel… Dat is waar een meezeilvakantie voor staat.
Dat veel mensen het een geslaagde zeilvakantie vinden, blijkt uit het aantal boekingen van meezeilvakanties. Om deze groei te bevorderen heeft Zeiljachthuren.nl samen met SailsUp en Scooterverhuur Gooiland een actie bedacht. Bij de boeking van een meezeilvakantie in Griekenland wordt een dag Vespa huren cadeau gegeven. Met deze actie speelt Zeiljachthuren zowel in op de trend van meezeilen, als op de trend van Vespa scooter, welke beiden de mogelijkheid creëren om heerlijk uit te waaien.
Meer informatie www.zeiljachthuren.nl