Informatie voor de watersporter

Zeiljachthuren.nl verbreedt aanbod met verhuur van zeiljachten voor de Antigua Sailing Week regatta

PERSBERICHT
Groningen – Na de afgelopen jaren zeiljachten te hebben verhuurd voor de Sint Maarten Heineken Regatta, varieert Zeiljachthuren.nl haar aanbod dit jaar met de Antigua Sailing Week. Een spectaculaire zeilregatta welke al meer dan 40 jaar wordt georganiseerd in de Carribean en daarmee een van de grootste zeilevenementen wereldwijd is.
Internationale zeilregatta’s staan bekend om de sportieve strijd op het water welke wordt afgewisseld met de mooiste feesten aan wal. Tijdens de Antigua Sailing Week doen meer dan honderd zeiljachten mee aan de races, welke variëren in een lengte van 24 tot meer dan 100 voet. State-of-the-art zeiljachten, high tech zeiljachten en andere indrukwekkende zeiljachten maken de races tot een spectaculaire belevenis. De zeilwedstrijden worden iedere dag passend afgesloten met waanzinnige feesten bij de haven, met als middelpunt Event Village, het ontmoetingspunt voor de zeilers.
De Antigua Sailing Week 2013 vindt plaats van 28.04 – 03.05 2013. Het deelnemersveld van de Antigua Sailing week is gevarieerd met grote en kleine racers, klassiek en modern, multihulls en de bareboatklasse. Zeiljachthuren.nl biedt nu de mogelijkheid een schip te huren en deel te nemen aan de Antigua Sailing Week. Voor deelname aan de Antigua Sailing Week worden er zeiljachten verhuurd voor de periode van tien dagen en ontvangt de huurder het Antigua Sailing pakket, welke onder andere bestaat uit inschrijving, voorbereiding op de regatta en technische ondersteuning.
Meer informatie www.zeiljachthuren.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht