Informatie voor de watersporter

Zeilkledingmerk Bearing levert weer de kleding voor organisatie en deelnemers van 24-Uurs Zeilrace 2011

PERSBERICHT
Joure – Voor de 4e maal op rij is Bearing Sportswear de trotse kledingleverancier voor het bestuur en de vrijwilligers van de 47e 24-Uurs Zeilrace. Deze kwalitatief hoogwaardige polo in de herkenbare kleur wit zal voor het begin van het evenement worden verspreid onder het bestuur en de vrijwilligers zodat zij goed herkenbaar zullen zijn.
BEARING Sportswear biedt tevens de deelnemers de mogelijkheid om van dit unieke evenement een in gelimiteerde oplage gemaakt poloshirt aan te schaffen. De mogelijkheid om de scheepsnaam hierop te plaatsen is zeker mogelijk. Deze gelimiteerde poloshirts kunnen bij voorinschrijving worden gereserveerd via een geselecteerde partner : www.lines4boats.nl, waar u de eventuele scheepsnaam kunt aangeven. Vlak voor het evenement zullen deze shirts dan worden toegestuurd. Omdat het een gelimiteerde oplage betreft is het zeker zaak om hier op tijd uw keuze in te maken.
Alle overige BEARING producten zijn uitsluitend online verkrijgbaar via een exclusief netwerk van 40 geselecteerde webwinkels in Nederland en Duitsland. Door dit unieke e-commerce model kunnen de topkwaliteit artikelen tegen een veel lagere prijs worden aangeboden dan via traditionele verkoopkannalen. De uitgebreide productinformatie en de mogelijkheden voor directe communicatie tussen producent en consument maken de BEARING benadering uniek.
Meer informatie www.bearing-sportswear.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht