windverwachting

Zeilklipper-bewoonster en kunstenares Ruurdsje Wiersma exposeert haar schilderijen bij Frisian Sailing Company in Lemmer

PERSBERICHT
ruurdsje_wiersmaLemmer – Op dit moment exposeert Ruurdsje Wiersma haar schilderijen bij de Frisian Sailing Company ‘op Lemmer’.
Haar inspiratiebronnen vormen veelal haar directe woonomgeving: ze woont naast het (moeras) natuurgebied “it Bûtlân nabij de Brekken op ‘e Lemmer en ’s zomers woont ze op en zeilt ze met de traditionele zeilklipper “Hoop op Welvaart”.
Onderwerpen van haar werk hebben bijna altijd te maken met land en water: golven, schepen, riet, havens, Friesland, het IJsselmeer, het Nederlandse en Duitse Wad en ook de karakteristieke plaatsjes in Denemarken.
De werken zijn figuratieve totaalbeelden, maar ook details van het grote onderwerp, uitgevoerd zowel in olieverf als in acryl. Kleur en sfeer spelen een grote rol. Schilderen is voor haar een passie, een drive waar ze niet omheen kan, een passie die ze graag met u deelt. U bent van harte welkom op de expositie.
Meer informatie  Rederij Frisian Sailing Company en www.ruurdsjewiersma.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X