Zeilmakerij Dekker Watersport gaat samenwerking aan met Hyde Sails en organiseert lezingen 'zeil- en tuigtrim'

PERSBERICHT
Zaandam – Het goed geoutilleerde Dekker Watersport heeft het aanbod van haar zeilmakerij fors uitgebreid. Met de start van een samenwerking met Hyde Sails Nederland en het oprichten van de “Zorgeloos Zeilen Service Brigade”, geeft Dekker Watersport nieuw elan aan haar zeilmakerij, waar oud gedienden en frisse jonge honden de handen ineen hebben geslagen om de klant het allerbeste rond wind en doek te kunnen bieden.
Naast de verkoop van hoogwaardige Hyde Sails zeilen, waarbij klanten kunnen rekenen op eerlijk, vakkundig advies en degelijk meetwerk op hun boot, heeft Dekker haar aanbod vergroot met de “Zorgeloos Zeilen Service Brigade”, een zeer uitgebreide service om zeilen en hun eigenaren zorgeloos door het winterseizoen heen te loodsen; van het ophalen van zeilen bij de haven, tot het volledig overnemen van het aftuigen, vervoeren en verzorgen van de zeilen.
De medewerkers van Dekker Watersport vertellen bezoekers in de winkel met plezier meer over de mogelijkheden van de zeilmakerij. Daarnaast is op de website alle informatie te vinden over de aanschaf van nieuwe zeilen en het gebruik maken van de winterservice.
Lezingen Zeil- & Tuigtrim
Om deze uitbreiding van de zeilmakerij te vieren, organiseert Dekker Watersport dit najaar levendige lezingen Zeil & Tuigtrim door oud-olympisch zeiler en watersport ondernemer Guido Alkemade en zeilmaker en importeur van Hyde Sails, Bert Koeman.
Met cursussen Zeil & Tuigtrim heeft Bert Koeman, in het verleden al een stevige impuls gegeven tot veiliger, sneller en comfortabeler zeilen.  Als oud- olympisch zeiler kent Guido Alkemade als geen ander de fijne kneepjes van de zeilsport. Samen verzorgen zij een levendige presentatie waarin veel vragen vooral gewenst is. Guido en Bert vertellen vol vaart en humor over het bereiken van optimale snelheden, ontspannen zeilplezier met de juiste materialen en een slimme aanpak in het trimmen van tuig en zeilen. Voor beginners en gevorderden van alle leeftijden!
Data: 3 november en 15 december a.s.
Aanvang: 14.00
Plaats: Winkel Dekker Watersport
Aanmelden via: info@dekkerwatersport.nl
Meer informatie www.dekkerwatersport.nl