Zeilmakerij UB Sails na verhuizing weer volledig operationeel op nieuw adres in Medemblik

PERSBERICHT
MEDEMBLIK, ENKHUIZEN – UB Sails en UB Service zijn verhuisd van Enkhuizen naar Medemblik. De bedrijven hebben in Medemblijk een veel ruimere, mooie en lichte hal gevonden voor de voortzetting en uitbreiding van hun activiteiten. Vooral de grotere zeilen zijn daar gemakkelijker en sneller te repareren
op de aangepaste uitgebreide werkvloer.
Reden voor de verhuizing naar Medemblik is dat de oude lokatie in Enkhuizen een woonbestemming heeft gekregen en een geschikt alternatief in Enkhuizen niet is gevonden. UB Sails en UB Service zijn weer volledig operationeel voor het nieuwe winterseizoen.
Het adres Zeldenrust 9 is goed bereikbaar via de weg vanuit Enkhuizen (20 minuten), maar ook heel makkelijk en snel via de A7 vanuit het noorden of zuiden van het land. Er zijn nu ruime parkeerplaatsen aanwezig, ook voor vrachtauto’s en aanhangers.
Alternatief is een overnachting met het schip in Medemblik waar de schadezeilen vanaf de haven
opgehaald worden en daar aan boord teruggebracht of eventueel later in een nabije havenplaats worden bezorgd.
Wij blijven natuurlijk verder voor iedereen zoals gewend op dezelfde ambachtelijke manier werken. Daarbij hoort het nazien, een eventuele reparatie, versteviging en verbetering van alle soorten zeilen, klein of groot, oud of nieuw, charter of particulier.
De gratis winterstalling in combinatie met (preventief) onderhoud blijft ook gehandhaafd. Voor de huiken- en tentenproductie is er een aparte ruimte beschikbaar, waardoor het maken efficiënter en sneller kan gebeuren.
Het aanvragen, inmeten en leveren van nieuwe zeilen zal op de bekende en vertrouwde manier worden voortgezet en onze tuigblokken en touwwerk kunnen altijd toegezonden of indien nodig
persoonlijk afgeleverd worden.
Onze bereikbaarheid per telefoon
UBSails / Hans van der Lee: 0615605060 en UBService / Willem Beiske: 0655821483
Ons nieuwe adres
Zeldenrust 9
1671 GW Medemblik
Nederland
Meer informatie www.ubsails.nl