Informatie voor de watersporter

Zeilschip Eendracht stelt deze zomer hut ter beschikking aan bloggers en vloggers, die zich nu kunnen aanmelden

PERSBERICHT
Rotterdam – Deze zomer opent Zeilschip Eendracht de eerste bloggershut aan boord van een zeilschip; een speciale hut voor bloggers en vloggers uit binnen- en buitenland! Hiermee is de Eendracht het eerste schip die ter promotie van de zeilvaart een hut ter beschikking stelt aan de pers.
Zeilschip Eendracht is Nederlands grootste gaffeltopzeilschoener van bijna 60 meter lang. Het schip valt in de A-klasse schepen, ook wel Tall Ships genoemd; de grootste zeilschepen van de wereld. Het schip is gebouwd om met onervaren (jonge) mensen de zee op te gaan en de bemanning bestaat voor 90% uit vrijwilligers. Het gehele jaar worden er reizen gevaren met jongeren en zijn er diverse samenwerkingen met bijvoorbeeld Stichting Heppie, Stichting Vaarkracht en CVD Rotterdam. De non-profitorganisatie organiseert ook commerciële reizen waarvan de opbrengst de doelstelling ondersteunt; jongeren kennis te laten maken met het zeezeilen.
Vaar mee!
Zeilschip Eendracht nodigt bloggers en vloggers uit om zich aan te melden voor een actieve zeilreis. Onderweg doen wij de veel plaatsen aan in binnen- en buitenland. Denk aan Antwerpen, Sevilla, Vigo, Mindelo, maar ook veel onbekende plekjes waar nog nooit iemand over geschreven heeft.
Zo kun je als Blogger kennismaken met het concept en de bijzondere bijdrage die het zeilschip geeft aan de samenleving. Bloggers krijgen de volledige vrijheid om content te plaatsen via de (sociale) Media. Het Jaski Fonds (www.jaskifonds.nl) faciliteert de bloggers en vloggers. Indien nodig is er een tegemoetkoming in de kosten.
Bestemmingen
o.a. Honfleur, Kanaaleilanden, Vlissingen, Cherbourg, Cork, Vigo, Lissabon, Huelva, Sevilla, Canarische Eilanden, Kaapverdie
Aanmelden?
Stuur een email met je gegevens naar info@eendracht.nl of bel voor meer informatie 010-2905000.
Meer informatie www.eendracht.nl en www.jaskifonds.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht