windverwachting

Zeilschool De Randmeren krijgt in Flevoland vaste voet aan de grond met zeillessen en verhuur van zeilboten

HARDERWIJK – ,,We hebben onze jeugdzeilschool nu wel helemaal voor elkaar”. Aan het woord is Erik Jeuring, verantwoordelijk voor de jeugdopleiding van Zeilschool De Randmeren. ,,Een extra opslagcontainer met omkleedruimtes, een fantastisch oefenvlot en betere afmeergelegenheid voor onze begeleidingsboten, allemaal zaken die er de afgelopen winter bij zijn gekomen en waarmee we onze lessen nog beter kunnen maken”.

Zeilschool De Randmeren is per 1 april gestart met het nieuwe zeilseizoen, alweer het derde jaar op de locatie van Molecaten Park Flevostrand in de polder. Het Harderwijkse bedrijf heeft inmiddels vaste voet aan de grond gekregen in Flevoland. Een mooie jeugdlocatie met eigen startstrand direct aan het water van het Veluwemeer waar les wordt gegeven aan kinderen vanaf 7 jaar en een goed onderhouden verhuurvloot van Polyvalken en Fox 22 in de jachthaven van het Flevostrand.

Met de verhuurvloot wordt ook een breed pakket aan zeillessen voor volwassenen aangeboden. De jachthaven is ook de thuishaven van het wedstrijdteam van De Randmeren dat in 2011 met de J24 Merkmeester Nederlands kampioen werd. (Veluws Nieuwsblad)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X