Informatie voor de watersporter

Zeilschool Midden Nederland neemt deel aan Vakantiebeurs 2012

PERSBERICHT
Utrecht – Zeilschool Midden Nederland start het zeilseizoen 2012 van 11 tot 15 januari op de Vakantiebeurs in Utrecht. De locaties Kaag, Loosdrecht en Monnickendam bieden zeilcursussen en zeiluitjes aan op kielboten en platbodems. Op de beurs worden diverse vernieuwde zeilcursussen bekend gemaakt en zijn gratis lesboeken beschikbaar voor nieuwe cursisten.
De vakantiebeurs is dé beurs voor mensen die hun vakantie en vrije tijd willen plannen. Een logische plek voor Zeilschool Midden Nederland om hier aanwezig te zijn met haar producten. Het goed leren zeilen biedt veel toegevoegde waarde voor mensen die hun vrije tijd en vakantie op het water en in vrijheid door willen brengen. Met een uitgebreide stand, waar mensen alvast sfeer kunnen proeven van het zeilgevoeld, wordt hieraan tegemoet gekomen.
Cris Ilbrink, eigenaar van Zeilschool Midden Nederland, zegt over de vakantiebeurs: “Met meer dan 120.000 mensen in 5 dagen bereiken we een breed publiek. Precies waar onze zeilcursussen op van toepassing zijn. Mensen willen graag in hun spaarzame vrije tijd het gevoel hebben dat ze helemaal weg zijn. Dit kan bij uitstek op de vele meren en plassen in Nederland. Door in relatief korte tijd mensen goed te leren zeilen wordt een drempel weggenomen om lekker het water op te gaan en te genieten van ruimte, zon en wind!”
Over Zeilschool Midden Nederland
Zeilschool Midden Nederland is dé zeilschool voor volwassen in de Randstad. Op verschillende locaties worden zeilcursussen op open zeilboten en platbodems aangeboden. De cursisten combineren theorie en praktijk aan wal en aan boord onder begeleiding van ervaren en enthousiaste instructeurs. Zeilschool Midden Nederland is gecertificeerd door het CWO; de standaard voor zeildiploma’s in Nederland. Hierdoor is Zeilschool Midden Nederland ook aangesloten bij het ISAF, waardoor onze zeildiploma’s wereldwijd erkend zijn.
Meer informatie www.zeilschool.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht