123 stickers

Zeilschool Pean kan zomerzeilkamp-seizoen dankzij een prachtige zomer en een stabiel aantal leerlingen tevreden afsluiten

PERSBERICHT
Akkrum-Nes – Afgelopen zaterdag zijn de laatste kinderen vertrokken die op zomerzeilkamp waren bij zeilschool Pean. Deze zomer hebben 708 kinderen op de zeilschool zeilles gehad. Dat waren er zes minder dan vorig jaar. Daarmee draait de Friese zeilschool stabiel verder.
Zeilschoolhouder Meijer kijkt tevreden terug. “We hebben natuurlijk enorm geluk met het weer gehad. Weinig regen en genoeg wind. De kinderen hebben het reusachtig naar hun zin gehad. Ook dit jaar hebben we gelukkig geen ongelukken gehad. Als er 700 kinderen sporten en ravotten kan er natuurlijk wel eens wat gebeuren. Op een gebroken teen bij het voetballen na, was alles in orde.”
Omdat de beleving bij de kinderen zo groot was, ontstond er gedurende de zomer een grote vraag naar een herfstweek. Om aan die vraag te voldoen organiseert Pean van 20 oktober tot en met 24 oktober een zeilschoolmidweek in de herfstvakantie van noord en midden Nederland.
Pas halverwege november eindigt het watersportseizoen bij Pean en gaan de boten de kant op. Dan komen de bedrijven, muziekgroepen, toneelverenigingen etc. weer, die wel in een rustige omgeving willen vertoeven, maar geen boten meer nodig hebben.
Meer informatie www.pean.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X