ZekerVaren concept garandeert minimum prijs inruil-boot bij verplichting nieuwe boot te kopen

PERSBERICHT
NEER –ZekerVaren biedt een innovatief en uniek marketingconcept aan booteigenaren om hun boot binnen een redelijke termijn te verkopen. Maar ook wanneer een kandidaat-koper van een boot niet zijn handtekening durft te zetten omdat hij zelf nog een inruilboot heeft, biedt ZekerVaren een pasklare oplossing.
Door economische ontwikkelingen staan de prijzen van gebruikte boten onder druk. Toch zijn er voldoende potentiële kopers op de markt, die echter de stap naar aanschaf van een andere boot nog niet durven te zetten. Zij willen eerst hun huidige boot verkopen.
ZekerVaren biedt de oplossing door een kandidaat-koper na een zorgvuldige beoordeling van zijn boot een gegarandeerde opbrengst te geven. Wanneer ZekerVaren de inruilboot tegen de afgesproken garantieprijs kan verkopen dan is de verkoper van de inruilboot vervolgens contractueel gehouden om een andere boot te kopen. Op deze manier ontstaat een keten van verkochte boten, waarbij ZekerVaren het volledige aan- en verkoopproces voor haar rekening neemt.
Op deze manier worden opeenvolgende schakels in koop en verkoop tot een stevige ketting aan elkaar gesmeed en daarmee wordt de vastgelopen vaarmarkt weer vlot getrokken. ZekerVaren richt zich op het midden- en hogere segment van de vaarmarkt en gaat uit van een looptijd van 6 tot 9 maanden voor het gehele traject. ZekerVaren werkt op basis van ‘no cure no pay´, zonder financieel risico voor de klant.
Het team van ZekerVaren bestaat uit meerdere deskundigen en heeft een sterk netwerk in de vaarmarkt in zowel Nederland als België. Zij hebben technische kennis en langdurige ervaring in de jachtmakelaardij en in de financiering van boten. Met hun expertise brengt ZekerVaren kopers en verkopers snel, efficiënt, op maat en resultaatgericht bij elkaar.
Meer informatie www.zekervaren.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X