123 stickers

Zelfstandige professionals in watersportevenementen organiseren zich in Sailservice.org

PERSBERICHT
Haarlem – Sailservice is een samenwerkingsverband van acht professionals in de watersport. Vanaf nu kan elk evenement, merk, bedrijf, sporter of organisatie in de shop van Sailservice terecht voor hulp bij het organiseren van een watersportevenement of logistieke uitdaging. Sailservice is een initiatief van Duco Snijder, eigenaar van Flying Dutchman Sportorganisatie en al jarenlang zelfstandig professional in de watersport.
Krachten van professionals gebundeld
Sailservice is een samenwerkingsverband van professionals in de watersport, elk met hun eigen expertise, projecten en netwerk. Wat begon met een idee voor een website om kennis en kunde te bundelen, groeide al snel uit tot een nieuw samenwerkingsverband met Honda Marine, Delta Lloyd en Magic Marine als partners. De acht ervaren én gedreven professionals van Sailserice dragen de watersport een warm hart toe en zijn met hun eigen expertise allemaal reeds betrokken bij grote watersportevenementen zoals de HISWA, de Delta Lloyd Regatta, Sail Amsterdam en het Volvo Ocaen Race Festival Den Haag.
Van riberhuur, vaartrainingen en bedrijfsuitjes, tot logistieke uitdagingen, online media en grafische vormgeving. Van zeilen en roeien tot suppen; de professionals van Sailservice verkopen geen nee en gaan geen uitdaging uit de weg.
Hoe werkt Sailservice?
De professionals van Sailservice staan voor persoonlijk contact, passie voor watersport, enthousiasme en creatieve oplossingen voor elke uitdaging aan of op het water. Met een Sailservice professional haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis. Door gebruik te maken van elkaars ervaring, skills en netwerk kunnen zij maximale service leveren. De (zelfstandige) professionals, aangesloten bij Sailservice kunnen direct door een opdrachtgever worden benaderd met een hulpvraag.
Daarnaast kan Sailservice bij complexere evenementen met meerdere diensten een totaalpakket leveren. Wanneer u voor een evenement meerdere diensten af wilt nemen kunt u een offerte aanvragen.
Meer informatie www.sailservice.org

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X