Informatie voor de watersporter

Zinder Boats op Nationale Sloepenshow met luxe afgewerkte aluminium tendersloep die je zelf kunt stylen

PERSBERICHT
Lelystad – De Nationale Sloepenshow op 22 en 23 juni in Bataviahaven (Lelystad) biedt bootliefhebbers een bijzondere primeur. Bezoekers kunnen namelijk kennismaken met de Zinder 880: de nieuwste tender in het premiumsegment van 100% Nederlandse makelij.
De Zinder 880 valt op door zijn stijlvolle, moderne maar toch tijdloze design. Deze sportieve dagtoerboot, met een lengte van 8.80 meter geschikt voor gezelschappen tot 10 personen, biedt een uitgebreid pallet aan variatiemogelijkheden. Zo kan worden gekozen uit een breed scala aan matte lakken en is de boot verder met verschillende dekdessins en stoffen geheel naar wens te customizen. Daarbij blijft voorop staan dat iedere Zinder 880 in het oog springt als een stoere en stijlvolle verschijning op het water.
Wie de Zinder 880 alleen op zijn looks beoordeelt, doet deze tender echter tekort. De Zinder880 is namelijk gebouwd van 100% aluminium en dat is geheel onderhoudsvrij. De afwerking is stijlvol en tot in de puntjes verzorgd met hoogwaardige lakken, compostiet dekmateriaal en prachtige stoffen. Zijn soepele, krachtige dieselmotor (voor kenners: 180 PK Yanmar), boegschroef en de ruimtelijke indeling zorgen voor maximale vaarbeleving. Langzaam over de grachten of op volle snelheid over het IJsselmeer, de Zinder880 belooft onder alle omstandigheden ultiem vaargenot.
Meer informatie www.zinderboats.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht