Informatie voor de watersporter

Zodiac importeur Marine Trading International lanceert Benelux webshop voor Zodiac reddingsvlotten

PERSBERICHT
Aalsmeer – Per 1 december 2012 gaat  www.zodiacreddingsvlotten.nl, de officiële webshop voor Zodiac reddingsvlotten online. Deze webshop biedt duidelijke productinformatie en helpt de bezoeker bij het maken van de juiste keuze voor een reddingsvlot, die aan sluit bij zijn of haar specifieke behoefte. Wanneer de keuze uiteindelijk is gemaakt, kan het vlot vervolgens direct en eenvoudig rechtstreeks via de webshop besteld worden.
10% cadeau!
Om de lancering van deze webshop een feestelijk tintje te geven, ontvangen de eerste 10 klanten van de webshop een korting van 10% op hun bestelling. Deze korting kan al snel een besparing opleveren van enkele honderden euros’s! Het enige wat de klant hiervoor hoeft te doen is een mail sturen naar: m.kooij@marinetradinginternational.com, hierop ontvangen de eerste 10 klanten een specifieke kortingscode die gebruikt kan worden bij de bestelling op de webshop.
Zodiac
Zodiac is wereldwijd de nummer 1 in alle segmenten van de scheepvaart- en pleziervaartbranche waarin het bedrijf is vertegenwoordigd. De diversiteit van het maritiem productassortiment, van opblaasbare boten tot zwembaden en zwembadmateriaal, illustreert hoe goed de expertise van Zodiac binnen het segment wordt toegepast. Met meer dan een miljoen verkochte boten wereldwijd is Zodiac de grootste fabrikant van opblaasboten.
Voortdurend marktonderzoek en grensverleggende productontwikkeling, hebben ertoe geleid dat Zodiac boten zich altijd onderscheiden door kwaliteit en product innovaties. Iets wat zich uit in het wereldwijde marktleiderschap van Zodiac als producent van opblaasboten en de vele professionals die voor Zodiac kiezen. Binnen het consumenten programma biedt Zodiac een compleet assortiment aan van 54 verschillende modellen, variërende van de kleine Cadet voor tendergebruik tot de krachtpatser de N-Zo 680.
MTI
Marine Trading International (MTI) is de officiële importeur van Zodiac boten, onderdelen en accessoires voor Nederland. Naast Zodiac producten is Marine Trading International ook de importeur van Bombard en Avon boten, Ma-Fra cosmetica voor uw boot, JBL Marine Audio, MB Quart, Aquatic AV en SLAM Clothing.
Meer informatie www.zodiacreddingsvlotten.nl en www.marinetradinginternational.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht