Zodiac Nederland sluit samenwerkingsovereenkomst met Rubberboot Holland voor verkoop Zodiac N-ZO modellen

PERSBERICHT
zodiac_nzoAalsmeer – Zodiac Nederland heeft onlangs een samenwerking gesloten met Rubberboot Holland voor de exclusieve verkoop van de Zodiac N-ZO modellen.
Rubberboot Holland is gevestigd in Zaandam en gespecialiseerd in de verkoop en af-montage van grote RIB’s en de samenwerking heeft al geresulteerd in de verkoop van vele N-ZO RIB’s.
N-ZO
Voor het ontwerp van deze prachtige RIB’s heeft Zodiac® de getalenteerde Italiaanse Marine architect Vittorio Garroni ingeschakeld. Het resultaat is een elegante en exclusieve serie N-ZO modellen.
De vaareigenschappen van deze modellen met de scherpe V-romp zal elke liefhebber versteld doen staan. Stabiliteit en ultiem comfort op het water is wat elke N-ZO uniek maakt! De N-ZO is een multi-inzetbare boot, ideaal voor alle watersport activiteiten en biedt tevens het maximale gevoel aan veiligheid voor passagiers wegens het ontwerp van de romp in combinatie met de hoogte van de drijver. De N-ZO biedt alle voordelen van een RIB, plus de voordelen van ruimte en een cabine van een normale polyester boot (N-ZO 700 CABIN).
Wederom zijn deze modellen uitgerust met de unieke demonteerbare drijvers van Zodiac® in Hypalon™- Néoprène™ materiaal en is er de keuze uit 2 moderne kleurstellingen.
HISWA
Tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show in de RAI te Amsterdam van 11 t/m 15 maart as. zal Zodiac Nederland dan ook met trots de N-ZO 680 presenteren. Natuurlijk is hier ook een medewerker van Rubberboot Holland aanwezig om al uw vragen over de N-ZO modellen te beantwoorden.
Zodiac Nederland presenteert haar boten op standnr: 01.100.
Meer informatie www.marinetradinginternational.com