windverwachting

Zoektocht in Grou naar meisje (17) in volle gang, haven en kade afgesloten – Lichaam gevonden

GROU – Politie en havenmeesters zoeken nog steeds naar de 17-jarige Florine Timmer. Het meisje bezocht woensdagavond de Schuimparty en is rond 4 uur voor het laatst gezien op een steiger van de Hellingshaven. Er wordt rekening gehouden met het feit dat ze verdronken is. Ze heeft een licht getinte huidskleur, is 1,72 meter lang, heeft lang donkerbruin haar, draagt een wit t-shirt met een zwarte tekst, een blauwe korte spijkerbroek en bruine Reebok sneakers.

Het meisje verbleef woensdag met vriendinnen in een zeilboot aan de Meersweg in Grou. ’s Nachts was ze met een groep jongeren op een plezierjacht aan de Nieuwe Kade. Daar zou ze rond 4 uur zijn vertrokken om naar de eigen zeilboot te gaan. Ze is daarna vermoedelijk voor het laatst in de omgeving van de Hellingshaven gezien.

Om de situatie niet onnodig te beroeren zijn de Hellingshaven en de Nieuwe Kade hermetisch afgesloten voor vaarverkeer en moeten ook de boten blijven liggen. Om meer informatie te krijgen houden politiemensen vraaggesprekjes met de opvarenden van de boten die in de havens liggen. (De Grouster, Leeuwarder Courant, politie.nl – ‘Stoffelijk overschot Florine Timmer gevonden’ – De Grouster)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X