123 stickers

Zondag 12 april 2015 Open Dag met goedkoop boot of kano huren recreatiegebied Het Twiske op vijf kilometer van Amsterdam

PERSBERICHT
twiskehaven_opendagOostzaan (Het Twiske) – Er even helemaal tussenuit? Kom dan morgen, zondag 12 april, naar de OPEN TWISKE DAG. Ondernemers en verenigingen zetten hun deuren open van 11.00 uur tot 16.00 uur en organiseren demonstraties, rondleidingen en activiteiten, gratis of tegen een kleine vergoeding. Ontdek eens wat er allemaal in het Twiske gebeurt!
Rij mee in de paardentram langs alle deelnemers van de Open Twiske Dag en ga op natuur-excursie met een gids. Neem een kijkje in de Twiske molen en bezoek de zorgboerderij. Bekijk demonstraties van een CSI duik, vintage helmduiker en reddingshonden. Verken het Twiske vanaf het water met een fluisterboot. Of geniet gewoon lekker op het terras.
Kinderen
Met z’n alle rond het kampvuur! Klinkt gezellig toch? Kom je eigen broodje kneden en bakken tijdens de Open Twiske Dag. Je hebt wel een lange stok nodig van ca. één meter. Ga dus eerst op zoek in het Twiske naar je eigen stok. Het kneden en bakken begint om 16.00 uur bij Twiske Haven. Hierbij is een begeleider van de haven aanwezig.
De avonturenspeelplaats is ook open en kinderen kunnen daar kruipen door het buizenfort, zweven aan de kabelbaan, spetteren op een vlot en nog veel meer. Bij Paviljoen ‘t Twiske en Twiske Haven staat een springkussen van de Verhuur Compagnie waar naar hartenlust gesprongen kan worden.
Gratis parkeren tijdens de Open Twiske Dag
Tijdens de Open Twiske Dag zet Recreatieschap Twiske-Waterland de slagbomen open en verwelkomt iedereen om gratis met het Twiske kennis te komen maken. Abonnementhouders ontvangen ter compensatie 1 gratis kopje koffie bij Twiske Haven op vertoon van hun abonnement.
Het Twiske
Midden in de natuur en op slechts 5 km van Amsterdam: een prachtig recreatiegebied met mooie fiets-, wandel- en ruiterpaden. In Het Twiske kunt u ook heerlijk varen, picknicken, skaten, en paardrijden of lekker relaxed op het strand liggen. Ook zijn er leuke restaurants, een haven, zorgboerderij, avonturenspeelplaats en een molen. Meer info www.hettwiske.nl.
Kortom, Het Twiske : een dagje op vakantie in uw eigen achtertuin! De Open Twiske Dag is tot stand gekomen op initiatief van Twiske Haven, Recreatieschap Twiske-Waterland en de andere deelnemers.
Meer informatie www.opentwiskedag.nl, www.hettwiske.nl en www.twiskehaven.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X