123 stickers

17 en 18 oktober 'Open Werfdagen' 2014 bij de Scheepsbouwers Maritiem in het teken van comfortabel en gemakkelijk varen

PERSBERICHT
scheepsbouwers_opendagen_2014Werkendam – Het is weer zover, bij De Scheepsbouwers Maritiem in Werkendam staan de jaarlijkse Open Werfdagen weer voor de deur! Vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober 2014 staan in het teken van ‘Creating Cruising Comfort’. Het mogelijk maken van comfortabel varen voor de watersporter.
Tijdens de Open Werfdagen demonstreren leveranciers diverse comfortverhogende producten en de haven ligt gevuld met prachtige jachten, inclusief de recent opgeleverde Lemsteraak 12,25 “Martina Maria”. Ook is er speciale aandacht voor teak. Een teakdek is een waardevolle investering in een jacht, waarbij het dan ook zeer belangrijk is om dit zo perfect mogelijk te onderhouden. Er zijn specialisten aanwezig tijdens de Open Werfdagen om demonstraties te geven op het gebied van teakdek leggen, te vervangen en om advies uit te brengen over het zelf uitvoeren van onderhoud aan teakdek.
De Scheepsbouwers zien comfortabel varen in de ruimste zin. Comfort aan boord door inbouw van comfortverhogende producten, zoals de rotorswing van DMS, telescopische spudpalen van Leeuwestein en het stuurbekrachtingssysteem van Trydo. Voor die laatste geldt bij aanschaf tijdens de ‘Open Werf’-dagen een korting van tien procent! Maar ook comfort om zorgeloos te ‘cruisen’ op het water door het toepassen van het juiste onderhoud. Geen jacht in bezit? Door de verhuurmogelijkheden kunt u nog steeds ‘cruisen’ op het water! De werf zorgt er graag voor dat varen plezierig is en blijft.
De Scheepsbouwers zien graag nieuwe gezichten op de Open Werfdagen, maar zien ook graag de bestaande klanten!. Vanwege veler verzoek is er een SBM bootvlag ontworpen voor in de mast. De vlag wordt cadeau gegeven tijdens de Open Werfdagen als waardering voor uw bezoek.
De Open Werfdagen vinden plaats op het Steurgat 3b in Werkendam op vrijdag 17 okt van 10:00 uur – 20:00 uur en op zaterdag 17 okt van 10:00 uur – 17:00 uur.
Meer informatie www.descheepsbouwers.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X