­≡ ­Filter

Service & onderhoud

 

1–6 van 784 resultaten

Zeilmakers & tuigerijen

Opheusden: webshop met alles op het gebied van RVS staalkabels, terminals, railingdraden, lieren, hijsinrichtingen, bootkabels, sloten, toebehoren en gereedschap.

Zeilmakers & tuigerijen

Medemblik: Uitstekende kwaliteit betaalbare zeilen voor pleziervaart en klassieke beroepsvaart als klippers, tjalken en aken. Per computer berekend (ProSail) en…

Jachtservice & onderhoudswerven

Specialist op het gebied van elektrisch varen: service, advies, verkoop, ombouw en inbouw.  In de afgelopen 12,5 jaar heeft André…

Zeilmakers & tuigerijen

Opheusden: webshop met alles op het gebied van RVS staalkabels, terminals, railingdraden, lieren, hijsinrichtingen, bootkabels, sloten, toebehoren en gereedschap.

Jachtservice & onderhoudswerven

Bij Clouds International in Lopik kun je naast motoren en aandrijvingen ook terecht voor een uitstekende, technische servicedienst.   Clouds…

Jachtservice & onderhoudswerven

Loosdrecht: wij beschikken over een ruime werkplaats voor alle onderhoudswerkzaamheden aan uw sloep of jacht. Wij werken ook op lokatie.…

Jachtservice & onderhoudswerven

Voor alles op het gebied van jachtservice en onderhoud heeft Nauta Maritiem in Zoeterwoude-Rijndijk het benodigde vakmanschap in huis.   …


Boot reparatie en herstel

Service en onderhoud nodig voor jouw boot, sloep of zeiljacht? Van jachtschilders, motor services en scheepsstoffeerders tot aan jachtservice en onderhoudswerven. Vind hier het meeste geschikte bedrijf in Nederland of België voor onderhoud en reparaties aan jouw schip. Klik op één van de vermeldingen voor meer informatie of neem direct contact op met het bedrijf of de organisatie.

Op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen bij reparatie en herstel van jouw boot, sloep of zeiljacht? Van eenvoudige servicebeurt tot een complete reparatie? Vind jouw full-service watersportbedrijf bij Nauticlink.

De aanbieders voor reparatie en herstel zitten door heel Nederland en België, dus ongetwijfeld dat er ook bij u in de buurt een onderhoudsbedrijf voor boten is gevestigd.

Onderhoud boot

Het goed onderhouden van je boot is erg belangrijk. Of je nu een eenvoudige motorboot hebt of een luxe zeiljacht. Heeft u een heel seizoen gevaren en gaat de boot in de winterstalling voor een langere tijd?

Dan wordt aangeraden om de boot eerst goed een onderhoud te geven. En dat zelfde geldt ook als het vaarseizoen weer begint. Door regelmatig onderhoud voorkom je namelijk hoge kosten. Denk bijvoorbeeld aan een poetsbeurt of motoronderhoud.

Boot onderhoud op locatie

Heb jij de boot buiten jouw woonplaats liggen? Heb je een ligplaats in bijvoorbeeld Friesland en woon je in Midden Nederland? Dan kun je ervoor kiezen om het onderhoud van jouw boot op locatie uit te laten voeren.

Op de website van Nauticlink vind je in verschillende provincies, steden en dorpen bedrijven die zich richten op het onderhoud, reparatie en herstel voor de watersport. Je kunt dus gewoon de boot voor onderhoud op een locatie naar keuze brengen. Overal in Nederland. Wat jouw voorkeur heeft.

Jachttransport

Wil jij jouw boot, sloep of plezierjacht naar een andere haven of ligplaats hebben? Ben je zelf niet in de gelegenheid om de boot te verplaatsen? Maak dan gebruik van een partij die dit voor je kan regelen. Bedrijven die jachttransport verzorgen, varen jouw boot naar de plaats van jouw keuze.

Dit kan bijvoorbeeld op ‘eigen kiel’ of boottransport via de weg. Bij Nauticlink vind je een overzicht van bedrijven in Nederland en België die zich hiermee bezig houden.

 

Ook adverteren in onze rubriek service en onderhoud?

Lever je service en onderhoud voor boten, sloep of zeiljacht? Ben je eigenaar van een werkplaats voor watervoertuigen? Of levert u full-service diensten voor de watersport? Wordt nog sneller gevonden en vermeld jouw watersportbedrijf voor boot reparatie en onderhoud in de rubriek service en onderhoud.

De echte watersportliefhebber onderhoud zijn boot met liefde en komt voor meer informatie over watersport terecht op de online watersportgids van Nauticlink. Met een advertentie op onze website word ook jij gevonden! Reserveer direct je plek in ons overzicht service en onderhoud in de watersportgids.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X