Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

Alpha Sail Makkum – Jachtservice & onderhoudswerven

Alpha Sail Makkum – Jachtservice & onderhoudswerven

Beschrijving

Beschutte, kleine jachthaven in Makkum met jachtservice: winterstalling, onderhoud en inbouw. 

Tijd voor een jaarbeurt van de motor? Alpha Sail Makkum verzorgt het voor je. Ze bieden ook andere diensten zoals het aanbrengen van antifouling, het plaatsen van scheepsverwarming of reparaties en onderhoud aan de romp, het interieur en de motor. Ook voor winterstalling op de wal kun je er terecht.

Friesland verkennen
Alpha Sail Makkum is een rustige jachthaven in Makkum. De locatie is een mooi startpunt voor je zeilvakantie in Friesland: zowel het IJsselmeer, de Waddenzee als de Noordzee zijn dichtbij. Bezoek de vele gezellige haven- en vissersdorpen via verschillende vaarroutes. 

Voorzieningen jachthaven
In de boxen van de jachthaven heb je toegang tot water en elektra, kun je gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen en van gratis wifi. Er is dagelijks toezicht. De haven is makkelijk bereikbaar en je parkeert je auto gratis. De haven bevindt zich op loopafstand van het gezellige centrum van Makkum en het strand. Wil je een zeiljacht huren? Alpha Sail Makkum verhuurt meerdere zeiljachten, zoals een Bavaria 37 Cruiser en een Tartan 3100.

Kenmerken

  • Beschutte, kleine jachthaven
  • Jachtservice: winterstalling, onderhoud en inbouw
  • Deel:

Locatie