Informatie voor de watersporter

75-Jarige Valkenklasse Organisatie op zowel Boot Holland als HISWA aanwezig

PERSBERICHT
valkenklasse_boothollandVandaag start Boot-Holland in het WTC-expo in Leeuwarden. De Valkenklasse Organisatie pakt hier uit met maarliefst 3 valken! Zo staat onze promotieboot, het Talentenjacht na een complete make-over in de entree en hebben we een originele Kajuitvalk uit 1941 en één van de laatst gebouwde wedstrijdvalken in de Friezenhal staan. Reden hiervoor is het 75 jarig bestaan van de Valk.
In 1939 hebben de firma Bruynzeel en Ricus van de Stadt, de houten Valk zoals wij er nog in varen hebben geïntroduceerd. Ter ere van dit Lustrum is er enthousiaste commissie aan de slag geweest om een jubileum uitgave te creëren. 25 jaar geleden is dit ook gebeurt in de vorm van een boek gevuld met historische wetenswaardigheden, nu zal dat een geheel eigentijdse invulling krijgen. Op de Hiswa in de Rai-Amsterdam, zullen wij het Luxe ’75 jaar Valk Magazine’ presenteren. Een moderne glossy gevuld met zeer divers materiaal betreffende het verleden, heden en de toekomst.
Naast deze beurzen en het magazine, zullen er nog diverse feestelijkheden plaatsvinden dit zeilseizoen, maar nu bent u eerst van harte welkom om ons te bezoeken op Boot-Holland in Leeuwarden van vrijdag 7 februari tot en met woensdag 12 februari.
Meer informatie www.valkenklasse.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht