Al 37 jaar organisator van flottielje zeilvakanties vernieuwt OCC nu met de eigen Cruiser 40.2 motorboot

Naarden – 37 jaar geleden organiseerden Klaas en Astrid Broodwinner, als eerste Nederlandse organisatie, flottieljereizen naar Griekenland. In 2012 blijft OCC Yachting vernieuwen en biedt vanuit Lefkas en Corfu de mogelijkheid om naast zeilboten ook een motorboot te huren. Deze OCC Cruiser 40.2 is van eigen makelij en wordt gebouwd in de fabriek van OCC Yachting in Turkije.
“Meegaan met de wensen van onze gasten is een belangrijk speerpunt in ons beleid. Nu een deel van de klantenkring ouder wordt en behoefte heeft aan meer comfort, willen we dat ook aanbieden,”aldus Klaas Broodwinner, oprichter van OCC Yachting. “De OCC Cruiser 40.2 sluit daar in alle opzichten op aan.”
De OCC Cruiser 40.2 heeft alles wat je van een moderne motorboot mag verwachten. De boot heeft 6 slaapplaatsen, een ruime zithoek zowel binnen als buiten, zonnedek, kombuis en een natte cel met toilet en douche. Daarnaast beschikt het jacht over stabilizers, zodat men ook comfortabel vaart bij onrustig water en een omvormer zodat er altijd 220 volt aan boord is.
Vanaf 2012 kan de Cruiser geboekt worden vanuit onze bases in Corfu en LefkasMarina. De boot kan zelfstandig gehuurd worden of met schipper. Het is ook mogelijk ommet de Cruiser mee te varen in de flottieljes.
OCC Yachting organiseert al 37 jaar flottieljes in Griekenland en Turkije. Sinds 2010 heeft OCC Yachting haar eigen fabriek in Turkije, waar naast de Aloa 28 nu ook de OCC Cruiser gebouwd wordt. Tijdens een flottielje vaar je met verschillende schepen naar dezelfde haven. Overdag vaart iedereen zijn eigen route, ’s avonds kom je weer samen in dezelfde haven.
Meer informatie www.occyachting.com