windverwachting

Aventura Plus met bijzondere zeilvakanties op Belgian Boatshow

PERSBERICHT
Antwerpen – Voor de eerste maal zal Aventura Plus deelnemen aan de Belgian Boatshow (2 tm 4 en 8 tm 10 februari in Gent).  Aventura Plus maakt het onderscheid door maatwerk te leveren voor zeilvakanties en het verhuur van zeiljachten. Bij Aventura Plus zal je geen flottieltje zeilen in Griekenland of Turkije vinden. De zeiler en vakantieganger die zelfstandig of onder leiding van een ervaren schipper nieuwe horizonten wil ontdekken, komt zeker aan zijn trekken.
Inschrijven op een oceaanovertocht, een VIP reis op een klassiek maar modern zeiljacht of als bemanning deelnemen aan de Heineken Regatta: het is een greep uit het aanbod. Zeker de liefhebbers van een combinatie zeilen met een ander thema vinden hun gading: gastronomische zeilweek, island hopping met wandelen en fietsen, zeilen en avontuur, zeilen en duiken, zeilen en golf, etc.
Wij verwelkomen onze Nederlandse klanten graag op stand 5243 in Flanders Expo te Gent. Aan de hand van een hapje en een drankje bespreken wij graag Uw wensen.
Meer informatie op www.aventuraplus.com en Belgian Boat Show

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X