Informatie voor de watersporter

Bearing zeilkleding voor dames: 'Elegant Performance'

PERSBERICHT
Joure – Met de dames watersportcollectie introduceert Bearing een unieke lijn met stijlvolle performance zeilkleding. In samenwerking met het Zwitserse bedrijf Schoeller Textiles heeft Bearing een lichtgewicht full stretch waterdichte stof ontwikkeld die supercomfortabele clean design artikelen mogelijk maakt. Vanaf nu dus geen stugge zware zeilkleding meer, maar lichte soepele elegante zeiljassen en broeken waarmee je ook aan de wal gezien mag worden.
Alle artikelen zijn in Europa ontwikkeld en geproduceerd. Door deze Europese kwaliteitsgarantie en door het toepassen van de modernste technologieen is optimale bescherming in alle omstandigheden gewaarborgd. Omdat Bearing in de watersport als enige met full stretch waterdichte materialen werkt, is exclusiviteit gegarandeerd.
Alle Bearing producten zijn uitsluitend online verkrijgbaar via een exclusief netwerk van 40 geselecteerde webwinkels in Nederland en Duitsland. Door dit unieke e-commerce model kunnen de topkwaliteit artikelen tegen een veel lagere prijs worden aangeboden dan via traditionele verkoopkannalen. De uitgebreide productinformatie en de mogelijkheden voor directe communicatie tussen producent en consument maken de Bearing benadering uniek.
Meer informatie www.bearing-sportswear.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht