Informatie voor de watersporter

Beleef Vlaggetjesdag in Scheveningen als VIP met uw relaties op Tall Ship Minerva

PERSBERICHT
Scheveningen – Op 11 juni wordt de komst van de Hollandse Nieuwe weer uitbundig gevierd in de haven van Scheveningen. Er komen ieder jaar ca 200.000 bezoekers en er vinden er vele activiteiten plaats. Zo kunt u echte Scheveningse handambachten bezichtigen, modelschepen, stoom motoren, een braderie en een uitgebreide visexpositie in de visafslag. Er is veel te doen voor kinderen en op diverse podia kunt u luisteren naar bekende artiesten en visserskoren. En niet te vergeten de vele prachtige met vlaggen gedecoreerde schepen die deelnemen aan het evenement.
VIP Vlootschouw Vaartocht of Varende Haringparty
Tall Ship Minerva biedt twee vaartochten voor individuele deelname en kleine groepen. Stap aan boord temidden van de vele activiteiten en maak een heerlijke zeiltocht op zee. Rond 14.00 uur vindt de jaarlijkse vlootschouw van vissersschepen plaats. En vanaf zee heeft u gegarandeerd het beste uitzicht. Uiteraard wordt u deze dag verwend met nieuwe haring aangevuld met andere hapjes en lunch. Vers uit de kombuis !
Reserveer hier uw tickets en vaar zelf mee tijdens Vlaggetjesdag. Leuk om cadeau te geven! En ook een uitstekende gelegenheid om uw (zakelijke) relaties of personeel uit te nodigen.
Meer informatie www.alacartecruises.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht