Belgische vaarschool.be en 'Winner Sail Academy' nemen NaviClass Nautical Training Centre over

PERSBERICHT
Nieuwpoort (B), Roompothaven (NL) – Vaarschool.be en de ‘Winner Sail Academy’ hebben samen NaviClass Nautical Training Centre in Nieuwpoort gekocht. De overname van NaviClass betekent voor beide andere bedrijven een vergroting van marktaandeel en een verdere professionalisering van hun activiteiten.
Voor de klant resulteert de overname in een enorme keuze op het vlak van nautische opleidingen: RIB, motorboot, zeiljacht, alsook diverse theorie- en beroepsopleidingen. ‘From zero to hero!’, van stuurbrevet tot Yachtmaster of zelfs STCW Master 500gt.
De afdeling praktijk motorboot en beroepsopleiding zal vanuit Nieuwpoort worden geleid door Danny Bisaerts, Principal en Eddy Coenen, Chief Instructor.
De afdeling praktijk zeilen wordt overgebracht naar de Roompothaven in Zeeland. Hier staan Erwin Casteels als Principal en Oscar Sijtsma als Chief Instructor aan het roer.
Theoretische cursussen (shorebased) worden op verschillende locaties in Vlaanderen en Zeeland gegeven. De activiteiten van NaviClass zullen nog verder worden uitgebreid met ervaringstochten, milebuilders en vaarvakanties.
Het ‘nieuwe’ NaviClass blijft dezelfde kwaliteit en klantentevredenheid nastreven als tot op heden. Het NaviClass instructeursteam blijft als vanouds ter beschikking en wordt verder aangevuld met ervaren en doorwinterde lesgevers. Beheerste groei en een hoge kwaliteitsstandaard van onze cursussen door de inzet van bekwame, ervaren en professionele instructeurs die gebruik maken van up to date didactisch materiaal en moderne schoolboten blijft immers ons devies.
Meer informatie www.naviclass.be, vaarschool.bewww.winnersailacademy.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X