Informatie voor de watersporter

Berend de Vries leidt nieuw arbeidsbemiddelingsbureau Flexibility voor personeel en banen in de watersport en jachtbouw

PERSBERICHT
Amstelveen – Sinds november is er na een aantal jaren weer een arbeidsbemiddelingsbureau voor de watersportbranche. Dit bureau wordt geleid door Berend de Vries die al 25 jaar in diverse functies actief is in de sector. Onder de naam Flexibility richt hij zich voor 100 % op vacatures in de watersport.
Berend de Vries is voor veel ondernemers geen onbekende. Veel watersportbedrijven (her)kennen hem als als adviseur voor hun verzekeringsportefeuille of als spreker op bijeenkomsten van o.a. HISWA Vereniging. Aanleiding voor de overstap naar arbeidsbemiddeling was dat hij in zijn gesprekken met klanten een behoefte aan gekwalificeerd personeel bespeurde. “Nadat ik dat eens verder ben gaan onderzoeken bleek die behoefte structureel en dat ondanks de moeilijke economische omstandigheden” aldus Berend de Vries. Het feit dat daarbij vraag en aanbod tot op heden versnipperd en kleinschalig is triggerde de definitieve overstap. Berend de Vries heeft zich als franchisenemer aangesloten bij een van de grootste virtuele arbeidsbemiddelingsbureaus in Nederland, Flexibility. “Om mijn handen vrij te houden voor ondernemer en kandidaat én om ook al mijn klanten te kunnen blijven bezoeken heb ik gekozen voor deze formule. De administratie in goede handen en Flexibility is lid van de ABU. Kwaliteit boven kwantiteit dus.”
Flexibility houdt zich bezig met werving & selectie, uitzenden en payrolling. De formule van deze organisatie brengt met zich met mee dat niet vanuit een kantoor of winkel wordt gewerkt, maar bij de klanten en natuurlijk veel online. “Een winkel of kantoor werkt natuurlijk sterk kostenverhogend en is bovendien in de watersportsector waarin ik landelijk actief ben sowieso niet handig. Dat zorgt er ook voor dat ik mijn handen vrij heb om ervoor te zorgen dat vraag en aanbod bij elkaar komen.”
De arbeidsbemiddelingsactiviteiten zijn gelijk al goed op gang gekomen. “Een teken dat er werk aan de winkel is” aldus Berend de Vries. Flexibility Amsterdam Zuid – zoals de vestiging nu nog officieel heet – is te bereiken via 0683985252 en/of berend.devries@flexibility.nl
Meer informatie www.flexibility.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht