windverwachting

Boat Charter Holland op Boot Düsseldorf 2016 met nieuwe gids vol thema-vaarroutes, boot-fiets arrangementen en veel vernieuwingen

baotcharterhollandWOLVEGA (NL) – De bootverhuurorganisatie Boat Charter Holland, een groeiende activiteit van het bureau voor toerisme Friesland Holland, investeert fors in vernieuwingen. De huurbotengids wordt meer dan voorheen een atlasachtig watersportmagazine met nieuwe bestemmingen en routes. Ook is er ruimte voor de presentatie van nieuwe boten voor de verhuur én verkoop.
Directeur Albert Hendriks zet de bootverhuur in het fleurige spectrum van water- en landrecreatie. De nieuwe ‘Off the boat On the bike’ locatie Burdaard met hippe designfietsen van Batavus is één van de innovaties. “Door de forse, zeer gevarieerde uitbreiding van de inhoud krijgen we veel meer distributiepunten, onder andere aan de andere kant van het IJsselmeer, bijvoorbeeld in Enkhuizen.”
Hij is spaarzaam met het verschaffen van meer informatie over de vernieuwingen. “Om vroegtijdige naäperij te voorkomen. De vernieuwingen vind je in ons nieuwe magazine op Boot Düsseldorf, waar we een stand van 170 vierkante meter hebben, en op de websites.”
Meer informatie Friesland Holland Nieuws en www.boatcharterholland.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X