Informatie voor de watersporter

Boek 'Samen de wereld rond' over vertrekkers, die hun reis liever niet alleen beleven

PERSBERICHT
Haarlem – Het aantal mensen dat de oceaan oversteekt of zelfs de wereld rondzeilt, is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Een groot deel daarvan schrijft zich in voor een zeilrally, waarbij de deelnemers tijdens hun reis regelmatig contact hebben met elkaar.
Waarom kiezen mensen ervoor deel te nemen aan een rally? En wat komt er allemaal kijken bij de voorbereiding en de uitvoering? Aan de hand van talrijke vragen geeft Marianne Plante vanuit de praktijk antwoorden en talloze tips. Na verscheidene individuele reizen met hun gezin hebben Plante en haar man de afgelopen jaren deelgenomen aan diverse zeilrally’s. Hun ervaringen bieden de lezer een nuttig inzicht in de achtergronden van het rallyzeilen.
Het boek staat boordevol praktische tips, is rijk geïllustreerd, in full color, inclusief een bijlage met een overzicht van rallymogelijkheden.
De auteur van Rallyzeilen, Marianne Plante, doet op dit moment mee aan de EMYR rally (een prachtige reis langs Turkije, Noord Cyprus, Libanon en Israel)
Meer informatie www.hollandia-boeken.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht