windverwachting

Bolt Internationaal Boottransport kan boten thuis en op elke locatie stallen voor de winterstalling of om aan te werken

PERSBERICHT
boltDrachten – Bolt Internationaal Boottransport breidt haar dienst uit om sloepen, motorjachten en zeiljachten bij de eigenaar thuis of op elk gewenste locatie te stallen. Hiervoor heeft Bolt het aantal beschikbare cradles flink uitgebreid.
Deze bokken zijn op maat gemaakt voor de zelf ladende en lossende trailer. Zo kan Bolt de boot extra gemakkelijk op de aangewezen plaats brengen. Dit kan bij wijze van winterstalling, maar ook om comfortabel thuis aan de boot te werken.
Wat laatste jaren ook regelmatig voorkomt, is dat de boot thuis of op een andere locatie voor langere periode gestald wordt, om een jaar over te slaan wegens gezinsuitbreiding of om te wachten op betere tijden om een boot te verkopen.
U kunt natuurlijk zelf voor losse bokken met stophout zorgen, maar deze ook huren bij Bolt BV voor de periode, die u wenst. Wij kunnen boten vervoeren tot een gewicht van ongeveer 10 ton en er is geen extra kraan nodig om de boot in uw loods, op uw buitenterein of oprit te plaatsen.
Meer informatie www.boltboattransport.com

1 Bericht

  • Ben Papendorp

    7 jaar geleden / 18 november 2014 om 12:05 uur

    graag een offerte (totaal som die ik kwijt ben als particulier)voor het transporteren van een Nidelv 4000 (12 meter bij 3,65, hoogte niet bekend) van Empuria Brava(net onder Frans Spaanse grens richting Barcelona)naar nader te bepalen plek rond Utrecht of Zutphen.
    De tijd waarop is niet een echt probleem (tot mei 2015). Misschien kan het gekoppeld worden aan een heenvracht en kan de prijs daarmee lager uitvallen. Dat is voor ons van belang,
    groeten, Ben Papendorp. tel: 0630306868

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X