windverwachting

Bootcentrum Geertsma bouwt na 50 jaar en 25 jaar Boot Holland nog steeds goedkope moderne stalen motorjachten

PERSBERICHT

bege_280115Grou – 50 jaar Bootcentrum Geertsma, 25 jaar Boot Holland. Bootcentrum Geertsma bestaat dit jaar een halve eeuw en is al 25 jaar te vinden op Boot Holland in Leeuwarden.

De Friese jachtbouwer zag de BEGE veranderen van een 7,50 meter open kruiser met buitenboordmotor, tot een 13 meter jacht met de benodigde luxe. Ook dit jaar is Bootcentrum Geertsma weer aanwezig op Boot Holland te Leeuwarden.

Dit maal met de vernieuwde modellen 11,50 OK en de Patrouille 10,50. De 11,50 OK is voorzien van het nieuwe NMEA2000 systeem. Met dit systeem wordt alle hardware in het schip aan elkaar gekoppeld en voorzien van één softwaresysteem. Alle gegevens worden weergegeven op een 19-inch Touch screen met mini PC, dat voorzien wordt van het Stentec navigatie systeem.

Verder beschikt het schip over een Webasto diesel systeem, wat zorgt voor een goede verwarming van het schip en voor een constante levering van warm water. Ook is er een wasmachine aan boord waardoor dit schip geschikt is voor een langer verblijf.

De schepen worden groter en luxer, maar aan de BEGE visie is nog nooit wat veranderd: Veel schip voor weinig geld.

Meer informatie www.bootcentrum-geertsma.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X