windverwachting

Bootje Varen Breda voor iedereen die een sloep wil huren of rondvaart wil maken, viert eerste lustrum met feestweek

PERSBERICHT
BREDA – Bootje varen Breda bestaat alweer vijf jaar! Iets dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan. In de eerste week van september is het namelijk elke dag feest in de haven van Breda.
Vrijwel gelijk met de heropening van de prachtige Nieuwe Haven in het centrum van Breda in 2008 is Bootje varen Breda gestart. Hét ideale moment om de Haven aan te kleden met een aantal mooie boten. Om iets terug te doen voor Breda heeft de onderneming een heuse feestweek georganiseerd. Als hoogtepunten staan een Sail in Movie en een Wakeboard evenement op het programma!
Programma
Maandag: Zet je opa, oma, vader of moeder in het zonnetje en laat hem of haar GRATIS meevaren op een prachtige tocht over de Singels van Breda. Je kunt ieder heel uur opstappen. Reserveren kan via Bredarondvaart.nl of 076-7676001.
Dinsdag: Netwerken op een luxe sloep? Speeddaten voor ondernemers van 17:00 tot 19:00. Kosten zijn €29,50 pp inclusief hapjes en drankjes. Op zoek naar een nieuwe liefde? Er is ook speeddaten voor Singels van 20:00 tot 22:00 uur. €19,50 pp inclusief hapjes en drankjes
Woensdag: Speciaal voor kinderen een leuke rondvaart met Piet Piraat als kapitein! Kinderen en volwassen betalen €5. Voor kinderen is er tevens een glaasje ranja en een surprise.
Donderdag: Student en zin in een feestje op het water? Start je stapavond op een gave party sloep! €15 voor 2 uur feest inclusief onbeperkt drank. Vertrek om 20:30 uur.
Vrijdag: De eerste openlucht Bioscoop op en om het water! De film start om 20:00 uur. Diverse arrangementen mogelijk, voor individuen en groepen. Bel voor meer informatie naar 076-7676001.
Zaterdag: Voor alle 30-plussers een 90’s party op het water. Start je zaterdagavond goed op een luxe sloep met muziek. Van 21:00 tot 23:00 uur. €19,50 inclusief onbeperkt drank.
Zondag: Bootje Varen Breda organiseert een uniek wakeboard evenement in het centrum van Breda! De Haven zal het toneel zijn van dé toppers van Nederland. Gave sprongen en tricks wisselen elkaar af en zorgen voor geweldige actie in de Haven! Met de nodige entertainment voor het publiek kan het niet anders dan een geweldige dag worden. Entree is Gratis.
Contact
Ook zin gekregen? Breng dan zeker een bezoek aan de festiviteiten van Bootje varen Breda.
Meer informatie www.bootjevarenbreda.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X