Informatie voor de watersporter

Bootverhuurder ‘Luxe Sloepen Haarlem’ wint aanbesteding en start met verhuur

Vandaag zal in de Haven van Heemstede het startsein gegeven worden voor de verhuur van sloepen. Afgelopen zomer heeft de gemeente Heemstede de aanbesteding hiervoor uitgezet, waarbij succesvolle bootverhuurder uit Haarlem en omgeving Luxe Sloepen Haarlem is geselecteerd.

De nieuwe bootverhuur vindt plaats vanaf de Industrieweg in Heemstede. In totaal zijn hier acht luxe sloepjes te huur, die zonder vaarbewijs en door iedereen zelfstandig te besturen zijn. Er kan met een maximum van 10 personen gevaren worden per sloepje.

De boten van Luxe Sloepen Haarlem zijn duurzaam ontworpen – volledig elektrisch en gemaakt van aluminium, maar sfeervol door de kussens en teak-look bootvloer. 

Varen is de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Mede door de gevolgen van de coronacrisis is de verkoop van boten in Nederland explosief gestegen. “Haarlem en omgeving is daar geen uitzondering op”, aldus Arendo van Hulsbergen, 28 jaar en oprichter Luxe Sloepen Haarlem. 

“Het is zelfs zo dat er in Haarlem een jarenlange wachtrij is voor de ligplaatsen. In Heemstede zelfs tientallen jaren.”Daarmee brengt de nieuwe verhuur van sloepjes in de Haven van Heemstede een toegankelijke oplossing voor de inwoners van de gemeente. 

Voor meer informatie: Luxesloepenhaarlem.nl

Foto: Luxe Sloepen Haarlem

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht