Informatie voor de watersporter

Botenfabriek Elburg opent deuren voor publiek tijdens feestelijke open dagen

Watersportliefhebbers opgelet!

De Botenfabriek in Elburg opent op vrijdag 22 maart (15:00-20:00) en zaterdag 23 maart (11:00-17:00) haar nieuwe showroom voor het publiek tijdens open dagen. Bezoekers kunnen tijdens deze dagen de nieuwste modellen bekijken, profiteren van exclusieve aanbiedingen en de gloednieuwe showroom bewonderen.

Verhuizing en nieuwe showroom

Zoals vele klanten en leveranciers al weten is vorig seizoen de start gemaakt op de nieuwe locatie. Botenfabriek groeide uit haar jasje en door uitbreiding van segment en de groeiende winterstalling kregen wij de kans op een andere, ruimere locatie in het vertrouwde Elburg.

Een extra hoogtepunt tijdens de open dagen is de opening van de nieuwe showroom. Deze is ingericht met de nieuwste trends op het gebied van trailerbare sloepen, tenders,  aluminiumboten en motoren. Bezoekers kunnen hier inspiratie opdoen en zich laten adviseren door de medewerkers van Botenfabriek.

Gezelligheid en passie voor watersport

Wij staan al meerdere jaren bekend om onze laagdrempeligheid, nuchtere benadering en een uitgebreid advies.
De open dagen van Botenfabriek staan in het teken van gezelligheid en passie voor watersport. Bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en drankje in gesprek gaan met andere watersportliefhebbers.

  • Wanneer: Vrijdag 22 maart (15:00-20:00) & zaterdag 23 maart (11:00-17:00)
  • Waar: Botenfabriek Elburg, J.P. Broekhovenstraat 11C*
  • Website: www.botenfabriek.nl

*LET OP:
Helaas is de brug van en naar de Flevopolder gesloten de komende periode. Houdt u rekening met de route en rij dus via Harderwijk of Kampen -> A28 en afslag ’t Harde – Elburg

Wij nodigen u van harte uit om de open dagen van de Botenfabriek te bezoeken. Wees welkom!

Voor meer informatie: botenfabriek.nl

Foto: Botenfabriek

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht