Botenwacht Nederland breidt diensten op locatie uit met onderhoudsbeurt voor boot en nieuwe 'Preventiecheck' bootkeuring

Persbericht
Schaijk – Onder watersporters is Botenwacht Nederland bekend als landelijk pechhulpverlener voor de recreatievaart. Intussen is Botenwacht echter meer dan dat alleen. Sinds begin dit jaar biedt Botenwacht ook landelijke service- en onderhoudsbeurten op locatie aan.
Uniek hierbij is dat men vooraf een prijs betaalt die alle kosten dekt. Denk hierbij aan de reiskosten van de monteur en arbeidsloon maar ook, de benodigde vloeistoffen en onderdelen welke nodig zijn om de servicebeurt uit te voeren. Onderhoud op locatie tegen vaste tarieven zonder nacalculatie. Men weet dus vooraf precies waar men aan toe is.
Daarnaast kunt u bij Botenwacht ook terecht voor het laten uitvoeren van een Botenwacht Preventiecheck op locatie. Iedereen die meer zekerheid wil over de staat van de boot of de boot die men misschien wil kopen, kan de preventiecheck uit laten voeren. Kosten bedragen € 245,- voor leden en € 265 voor niet leden. Dit is inclusief de voorrijdkosten, waar ook in Nederland. De boot wordt dan op locatie gecheckt op meer dan 35 cruciale punten die van belang zijn voor de voortstuwing en stuurinrichting van het schip. De checks worden enkel uitgevoerd door erkende steunpunten van Botenwacht Nederland.
Meer info op www.botenwacht-onderhoud.nl en op www.botenwacht-preventiecheck.nl