Informatie voor de watersporter

Broesder Shipyard brengt luxe stalen tender Dutch Wing op de markt

broesder_dutchwingLauwersoog – Broesder Shipyard uit Lauwersoog staat al jaren bekend om haar nuchtere kijk op de jachtbouw, de schepen die op de werf gebouwd worden kenmerken zich door degelijkheid, zeewaardigheid en ergonomie. Met de introductie van de Dutch Wing slaat de werf nu een nieuwe weg in.
Een luxueuze tender, ontworpen voor het top segment, zonder de Broesder kenmerken te verloochenen. De Dutch Wing is een stalen boot, wat volgens de werf veel voordelen biedt, zoals stabiliteit, vaareigenschappen en een gesloten koelsysteem voor de motor.
Klassieke lijnen geven dit – puur Hollandse- product een mediterrane flair. Gebouwd met kwaliteitsmaterialen, een RVS windscherm, sierlijke teak betimmering, royale kussens en een verzonken zonnedek op de punt geven de Dutch Wing een exclusieve uitstraling.
Uiteraard is de tender voorzien van alle opties, die men in een negen meter boot mag verwachten en is er in de punt een volwaardig V bed gecreëerd. Hierdoor is de boot ook zeer geschikt voor lange weekenden weg. De basismotor heeft 42 pk en daarmee haalt de tender een snelheid van 8 knopen. De tender kan geleverd worden met motoren tot 175 pk. De motor is onder de vloer geplaatst, waardoor de boot extra ruim oogt.
De Dutch Wing trekt gegarandeerd de aandacht van iedereen die deze sierlijke boot voorbij ziet komen. Wing No1. editie kost eur 129.000,= inclusief BTW.
Meer informatie www.dutch-wing.nl en www.broesder.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht