Brunox Epoxy bestrijdt roest en roestplekken op boten en maakt uw boot deze winter in drie stappen roestvrij

PERSBERICHT
Haarlem – Nu uw boot op de wal staat, merkt u wellicht een aantal roestplekken op. Het gepatenteerde BRUNOX Epoxy lost die roest op en vormt tegelijkertijd een beschermende epoxy-deklaag op uw vaartuig. Door deze bijzondere eigenschap verschilt het Zwitserse kwaliteitsproduct in werking van andere roestoplosmiddelen. In veel watersportwinkels zijn de BRUNOX producten nu ook verkrijgbaar.
In slechts drie stappen saneert u roest:
1. loszittende roest afkrabben en borstelen,
2. BRUNOX Epoxy aanbrengen met kwast of spuitbus en
3. plamuur en, of laklaag aanbrengen.
Hoe het werkt
De roest wordt geneutraliseerd. BRUNOX Epoxy zet roest om in een metaalorganisch ijzercomplex met een directe hechting op het metaal. Er vormt zicht een zwarte beschermlaag die verder roest voorkomt. Het zorgt voor een hoge mate van bescherming tegen weersinvloeden en chemicaliën (benzine resistent). Het is zowel binnen als buiten toepasbaar, overal waar u maar roest tegenkomt. Altijd onder water staande oppervlakten moeten na het brunoxen waterdicht worden afgelakt.
Verpakking
BRUNOX Epoxy is er in pot (met kwast op te brengen) in 30 ml, 100 ml, 250 ml, 1000 ml en 5 liter en 20 liter en in spuitbus van 150 ml of 400 ml. Het is in goed gesloten verpakking ongelimiteerd houdbaar op kamertemperatuur.
BRUNOX smeermiddelen
Naast Epoxy roeststop kent het BRUNOX assortiment een aantal hoogwaardige smeermiddelen voor verschillende toepassingsgebieden. Bijvoorbeeld de IX100 beschermt langdurig in de meest corrosiegevoelige omgevingen, zoals zoutwater, en bij directe invloeden van het weer.
Waar te koop
Vleemingh & DM Trading is voor de Benelux exclusief importeur van BRUNOX en levert aan watersportwinkels, autoshops, DIY-winkels en de ijzerwarenvakhandel.
Meer informatie www.brunox.nl