Informatie voor de watersporter

Datacombinatie Yacht Verzekeringen opent in Kamperland een derde kantoor

PERSBERICHT
Hellevoetsluis – Datacombinatie Yacht Verzekeringen is vanaf 1980 aktief als gespecialiseerd scheepsassurantiekantoor. Vanaf 1987 is het kantoor gevestigd in Hellevoetsluis. Per 01-03-2012 werd een 2e kantoor geopend in Pruem (Duitsland) voor een directere en uitgebreidere dienstverlening aan onze Duitse verzekerden.
Per 02-04-2012 opent Datacombinatie Yacht Verzekeringen haar derde kantoor, en wel in Kamperland (Zeeland) waar o.a. haar 24/7 SchadeAlarmService-centrale zal worden gehuisvest. Tevens hebben verzekerden, die een afspraak willen maken met een medewerker van ons kantoor, nu de mogelijkheid een afspraak te maken op zowel het kantoor te Hellevoetsluis als op het kantoor te Kamperland.
Dit nieuwe kantoor, het vroegere postkantoor van Kamperland, is nagenoeg direct gelegen aan de jachthaven van Kamperland, en eenvoudig per boot bereikbaar vanaf de Oosterschelde en Veerse Meer.
Met de opening van deze derde vestiging menen wij de dienstverlening aan onze verzekerden, op een hoger plan te hebben gebracht.
Adres van deze nieuwe vestiging:
Sophiastraat 1,
4493 BX Kamperland.
Telefoon 0181-323266
Meer informatie www.datacombinatie.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht