windverwachting

De watersportbedrijven in Heeg houden op 16 en 17 april gezamenlijke open dagen met de 'Boot Boulevard'

PERSBERICHT
HEEG (Friesland) – Op 16 en 17 april 2011 houden de watersportbedrijven in Heeg van 10.00-18.00 uur twee gezamelijke open dagen.  Nieuwe en gebruikte jachten, demonstraties en presentaties, huurboten, proefvaarten, elektrisch varen, scheepsmonteurs, jachtmakelaars, importeurs, er is van alles te zien, te doen en te beleven op de gezamenlijke open dagen van de watersportbedrijven aan It Bûtlân, de Draei en It Eilân in Heeg. De toegang en het parkeren is gratis. Dit jaar vindt Boot Boulevard Heeg wederom tegelijkertijd plaats met de Frisian Boatshow, dit jaar gehouden op jachthaven Ottenhome Heeg.
Programma Highlights
Jachtwerf Heeg – De werf van de sportieve open zeilboot de Randmeer, de klassiek gelijnde G2 en tevens ANWB erkend verhuurbedrijf van de Randmeer. U bent van harte welkom voor de presentatie van de jachtwerf onder het genot van een hapje en een drankje & een proefvaart met de G2 of de Randmeer.
Haven Resort Heeg – Neem een uniek kijkje in deze luxe jachthaven en geniet van demonstraties en presentaties van exclusieve producten met als thema Outdoor Living.
De Stille Boot – Proefvaren met verschillende types elektrische boten en aantrekkelijke pakketaanbiedingen voor elektrische buitenboordmotoren, alleen geldig tijdens Boot Boulevard Heeg.
Van der Veer Yachting – Primeur Grand Sturdy 25.9 SGF. Neem een kijkje aan boord van deze zeer luxe, makkelijk te varen boot, afgestemd op de 50-plus markt of een van de andere boten uit de chartervloot.
Van Roeden Watersport – Neem een kijkje aan boord van de Aquatico Retro 650, het nieuwe model van 2011 of een van de andere nieuwe of gebruikte boten.
Ottenhome Heeg – Maak een proefvaart met diverse zeil- en motorboten, bezichtig de nieuwe schepen RiverCruise 35 en Beneteau 34 of ervaar hoe het is om met hoge snelheid over land te racen in een Blokart van Ottenhome Heeg Events.
Tyvano/Steilla Nova – Geniet van een hapje en een drankje in deze gezellige jachthaven en stap eens aan boord van een nieuwe of gebruikte Tyvano.
Prins van Oranje – Al meer dan 30 jaar een begrip in jachtbemiddeling.
Prachtig aanbod eersteklas werfschepen, waaronder sloepen, weekenders, comfortabele
motorjachten en een mooie collectie zeiljachten. Neem een kijkje in de 2500m2 showroom en bekijk de schepen allemaal van dichtbij.
Scheepsmotoren Heech – Neem een kijkje bij deze specialist in scheepsmotoren.
Bezoek de showroom met Crescent open boten, sloepen, Ribeye rubberboten en Buster aluminium boten en een uitgebreid assortiment buitenboord- en inboardmotoren.
Frisian Boatshow
Tegelijkertijd met Boot Boulevard Heeg wordt de Frisian Boatshow gehouden bij jachthaven Ottenhome Heeg. De Frisian Boatshow biedt volop bezichtiging en proefvaarten van Friese verkoop- en huurjachten, demonstraties, vermaak, live-muziek, (overdekt) terras, gezellige kraampjes e.d. Ook hier is de toegang gratis.
Meer informatie www.bootboulevardheeg.nl  en www.frisianboatshow.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X