windverwachting

Delfino zeilvakanties en bedrijfsevents handhaaft persoonlijke benadering ook na uitbreiding sales team

PERSBERICHT
Breda – Delfino zeilvakanties en bedrijfsevents bestaat dit jaar vijf jaar. Eigenaresse Saskia van der Heijden heeft vanaf de eerste dag geroepen, dat de kracht van Delfino de persoonlijke benadering is en het geven van adviezen vanuit de eigen zeilervaring op het betreffende water. Na vijf jaar kunnen we met trots constateren, dat dit inderdaad de goede formule is gebleken. Temeer omdat steeds meer bedrijven vanwege het internet steeds onpersoonlijker worden.
Wij zijn dan ook zeer verheugd, te kunnen melden dat vanaf heden het sales team van Delfino Zeilvakanties en bedrijfsevents is uitgebreid met twee fantastisch ervaren mensen uit de zeilwereld: Edith Gillissen en Anton Sempel. Zij gaan het team versterken en de huidige- en toekomstige clientèle informeren en offreren dat gene wat in ons hart is opgesloten. Zeilen met degene die men lief heeft op prachtige wateren met idyllische plekjes. Van je hobby je werk maken met een emotie die je alleen kan voelen als je deze ervaart in de prachtige gebieden waarover we alles kunnen vertellen. Ervaring welke Edith en Anton hebben opgedaan als flottielje leiding in Griekenland op Corfu en Lefkas,
Het hele team van Delfino heeft jarenlange ervaring, door te zeilen op prachtige locaties zoals Engeland, Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk, Griekenland. Dit is een solide basis om elke liefhebber op elk niveau van een goed advies te voorzien.
Nu staat er een nóg krachtiger team, welke uw zeilvakantie in de puntjes kan verzorgen en de zeilboot regelt die bij u past. Met name door deze ervaring weten wij als geen ander precies welke ervaring nodig is om in een bepaald gebied te zeilen, wat de uitdagingen zijn voor de gevorderde zeilers en welke gebieden uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen.
Ook de tak bedrijfsevents is de afgelopen jaren gegroeid en wij hebben voor vele bedrijven een fantastisch event of management training mogen organiseren.
Meer informatie www.delfino-zeilvakanties.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X