Directie Marina Port Zélande via management buy-out nu ook eigenaar

PERSBERICHT
marinaportzelandeOuddorp – Per 1 juli 2016 is het bedrijf achter jachthaven Marina Port Zélande in Ouddorp overgenomen door Co Schot, algemeen directeur, en Erwin Alessie, financieel directeur. Operationeel waren zij de laatste twee decennia al verantwoordelijk voor een van Nederlands mooiste en modernste jachthavens, die jaarlijks onder meer de bekende Grevelingen Cup organiseert. Een nieuw logo zet de overname kracht bij.
Met de bedrijfsovername van Marina Port Zélande komt het bedrijf in handen van de voormalige algemeen directeur Co Schot en financieel directeur Erwin Alessie. Schot startte 25 jaar geleden als havenmeester eigenhandig de jachthaven aan het Grevelingenmeer die inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Alessie voegde zich enkele jaren later bij hem. De overname is een bekroning op een jarenlange succesvolle samenwerking.
Marina Port Zélande
De moderne en uitstekend geoutilleerde jachthaven in Ouddorp telt momenteel 830 ruime boxen met minimaal 1 vingerpier. De haven, bekend om zijn hoge serviceniveau en faciliteiten voor alle leeftijden en seizoenen, is voor het 23e achtereenvolgende jaar bekroond met de blauwe vlag. In de zomer is het een populaire vakantiebestemming, in de winter organiseert de haven de Grevelingen Cup, het grootste zeilevenement van de Benelux.
Nieuwe uitstraling
Hoewel het dagelijkse management op dezelfde koers zal blijven, wordt de gelegenheid wel aangegrepen om de haven te voorzien van een nieuwe uitstraling. Het nieuwe logo verbeeldt beter waar de haven anno 2016 voor staat: persoonlijk havenmanagement, open contact en meer oog voor de ‘fun-factor’: mensen komen in de jachthaven om in alle kleuren te genieten van alles wat het Grevelingenmeer en het Noordzeestrand te bieden hebben.
Meer informatie www.mpz.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X