123 stickers

DNA Yachtinsurance winnaar van ondernemersprijs Business Succes Award voor de branche watersportverzekeringen

PERSBERICHT


productie TV Media Partners

Rotterdam – De onderneming DNA Yachtinsurance is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de watersportverzekeringenbranche. Met een zeer sterke positionering heeft DNA Yachtinsurance zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming.
Het bedrijf wordt in haar branche gezien als een van de leidende bedrijven en weet haar grote kennis van de watersportverzekeringen en haar klant- en servicegerichte aanpak uitstekend met elkaar te combineren.
Hierdoor bereikt het bedrijf een grote mate van tevredenheid bij haar klanten. De Nominatiecommissie ziet in DNA Yachtinsurance een vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de binnenlandse en buitenlandse markt en is van mening dat zij met recht genomineerd is voor de Nationale Business Succes Award.
Opmerkelijk onderscheidend vermogen
DNA Yachtinsurance onderscheidt zich dankzij haar grote klantvriendelijkheid en service als dé specialist in de branche. Door de combinatie van zeer ervaren personeel en de modernste technologie via internet, tablet en smartphone profileert het bedrijf zich niet alleen als adviseur, maar nog meer als een helper, met de nadruk op persoonlijk contact. Qua prijsstelling kan DNA, door haar lage operationele kosten, zelfs concurreren met de ‘direct writers’ (verzekeringsmaatschappijen die zonder tussenpersoon werken). Door uitvoerig eigen onderzoek onder haar klanten en de watersportmarkt weet DNA goed wat watersporters wensen en men speelt hier onder andere op in door met een eigen alarmlijn 24/7 klaar te staan voor haar klanten.
Positie in de markt
Het bedrijf is opgericht in 1972 en is sinds de overname door Rob de Nijs in 1999 gevestigd in Rotterdam. Het bedrijf is in Nederland, de rest van Europa en ver daarbuiten actief en heeft ongeveer vijftien werknemers in dienst. De uitstekende reputatie van het bedrijf in de branche is wat opvalt bij de Nominatiecommissie. Door met haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen in een markt die continue in beweging is, weet DNA Yachtinsurance haar concurrenten vaak een slag voor te zijn.
Over de Nationale Business Succes Award
De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.
Meer informatie www.dnaverzekeringen.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X