Ecopublishers brengt vier NL Waterland-waterkaarten op de markt op basis van de gebruiker: ontdekkers, planners, vaarders en levensgenieters

PERSBERICHT
Nieuwkoop – NL Waterland heeft, als nationaal platform ter bevordering van cultuur en toerisme op en om het Nederlandse water, vier pakketten voor de waterrecreant geïntroduceerd. Deze pakketten zijn op de HISWA 2018 met veel enthousiasme ontvangen. Opvallend is de wijze waarop NL Waterland de waterrecreant indeelt naar persoonlijkheden: ontdekkers, planners, vaarders en actieve levensgenieters.
De ontdekker gaat graag naar plaatsen aan het water die voor hem nog onbekend zijn. Hij leest graag wat er bijzonder is en staat open voor nieuwe ervaringen. Speciaal hiervoor heeft NL Waterland de reisgids ‘200 meest romantische steden en dorpen aan het Nederlandse water’ uitgegeven.
De planner wil routes maken die geschikt zijn voor zijn boot. Hij is digitaal ingesteld, maar houdt ook van het overzicht op papier. Voor deze planner heeft NL Waterland de Waterroutekaart Nederland, inclusief bijbehorende app ontwikkeld.
De vaarder heeft behoefte aan gedetailleerde vaartechnische informatie op papier. Hij vindt veiligheid en betrouwbaarheid belangrijk. De veertien waterkaarten of drie wateratlassen van de Nederlandse waterwegen bieden hem zekerheid.
De levensgenieter is veel op en om het water te vinden, reist veel en geniet op een actieve manier van het leven. Hij staat open voor ontdekkingen, plant zijn routes zorgvuldig en heeft behoefte aan actuele en betrouwbare informatie. Voor hem is het alles-in-een pakket een voordelige oplossing.
Naar aanleiding van het succes op de HISWA 2018 hebben zich veel winkeliers aangemeld als distributiepunt van NL Waterland. Daardoor zal het netwerk van 246 locaties in Nederland fors groeien. Vanaf eind maart 2018 komen daar alle boekhandels van Nederland en België bij, alsmede de grootste webwinkel van Nederland BOL.com.
Meer informatie nlwaterland.com