Informatie voor de watersporter

Een kerstcadeau voor iedere klant, aanbiedingen en korting bij Dekker Watersport in Zaandam tijdens 'Open Weekend' op 14 en 15 december 2019

Persbericht
Zaandam – Komend weekend is er weer van alles te zien en beleven tijdens het jaarlijkse open weekend van Dekker Watersport in Zaandam. Op zaterdag 14 en zondag 15 december kun je aanschuiven aan de koffietafel voor verse oliebollen, warme chocomel en glühwein. Er zijn mooie aanbiedingen en demonstraties van Raymarine, More Marine en Renskib.

Komend weekend staat het hele Dekker-team niet alleen klaar met fikse kortingen en mooie aanbiedingen, maar ook met verse oliebollen, warme chocomel en glühwein…!

More Marine touw 3 halen = 2 betalen
Tijdens het open weekend staan de experts van More Marine bij de touwrollen klaar. Alle aanleglijnen, schoten en vallen: 3 meter halen = 2 meter betalen
Raymarine demonstratie
De specialisten van Raymarine zijn het hele weekend in de winkel aanwezig voor vragen en technische ondersteuning. Ook dit jaar heeft Raymarine weer een mooie cashback actie. Bij inlevering van je oude apparaat en bij aanschaf van een nieuwe Raymarine Axiom, Element-S of Quantum-2 Doppler radar krijg je tot wel € 400,00 terug! Vraag naar de voorwaarden in de winkel.
Renskib bootonderhoud
Renskib is gespecialiseerd in cosmetisch onderhoud van boten. Op zaterdag en zondag zijn zij in de winkel voor het beantwoorden van al je poets- en schoonmaakvragen. Je krijgt handige tips en trucs om je boot er weer als nieuw uit te laten zien. In de winkel staat een sloep die onder handen word genomen door Renskib.
Korting op alle (zeil)kleding
Deze zaterdag en zondag krijg je 25% korting op alle (zeil)kleding op voorraad in de winkel.
Een kerstcadeau voor iedere klant
Voor iedere klant is er een leuk kerstcadeau! Je ontvangt een Dekker Watersport tegoedbon t.w.v. 10% over het aankoopbedrag dat je besteed in het koopweekend. Deze tegoedbon kun je in januari en februari 2020 in de winkel besteden. Let op: deze actie geldt alleen in de winkel, niet in de webshop.
Klantenkaart spaarpunten inwisselen
Dit weekend kunnen gespaarde klantenkaart punten ingewisseld worden voor nog meer korting.
Openingstijden
Zaterdag 14 december van 09.00 tot 17.00 uur en zondag 15 december van 10.00 tot 17.00 uur.
Meer informatie www.dekkerwatersport.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht