windverwachting

Eerste 'Open Werf'-dag van North-Line en Consonant Yachts samen op 25 april

PERSBERICHT

North-Line 42 Wheelhouse
North-Line 42 Wheelhouse
Harlingen – Zaterdag 25 april 2015 zet North-Line & Consontant Yachts, bouwer van de zeewaardige, polyester North-Line en stalen Kuster motorjachten, haar deuren open. Van 11.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom in Harlingen om kennis te maken met de werf en haar werkzaamheden.
In de productiehal zijn een zestal modellen in diverse stadia van afbouw te bezichtigen, waaronder een North-Line 42, North-Line 37, North-Line 800 en de primeur van de North-Line 50. Bezoekers krijgen de mogelijkheid een kijkje te nemen en met eigen ogen te zien wat het allemaal inhoud om zeewaardige motorschepen te bouwen. Tevens komen alle ins en outs aan bod van de bouw van een polyester casco, van het installeren van motoren tot het in timmeren van een interieur.
Alle modellen te bezichtigen
Naast de schepen in aanbouw zijn eveneens alle op de markt gebrachte North-Line modellen te bezichtigen. Ook ligt een delegatie van de KusterKring in de North-Line jachthaven zodat ook meer dan 15 Kusterjachten bekeken kunnen worden. Met een compleet aanbod bij elkaar krijgen bezoekers de mogelijkheid om voor hun nieuwe schip de juiste keuzes te maken, waarbij ze kunnen leren van de reeds afgebouwde jachten. Om het plaatje compleet te maken presenteert Consonant Yachts tijdens de Open Werfdag de nieuwe Kusterlijn.
Kortom
Bezoek op zaterdag 25 april a.s. van 11.00-16.00 uur de werf van North-Line Yachts en Consonant Yachts op de Kelvinstraat 2D in Harlingen en aanschouw de primeur van de eerste North-Line 50 en de nieuwe ontwerpen van Kuster jachten van 31 t/m 47ft.
Meer informatie www.north-line.nl.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X