Informatie voor de watersporter

Elektrische fietsen huren om gemakkelijk heel West-Friesland te verkennen nu bij Jachthaven Andijk

PERSBERICHT
Andijk – Jachthaven Andijk haakt in op een toenemende behoefte aan het elektrisch fietsen. Omdat ook opvouwbare elektrische fietsen toch iets meer ruimte vragen en zwaarder zijn als de klassieke opvouwbare meeneem-fiets aan boord, verhuurt de jachthaven nu volwaardige elektrische fietsen aan haar gasten.
Dat het hier een fantastisch fietsgebied is, zie je aan de vele fietsers die gebruik maken van het fietsroutenetwerk. Voor onze gasten, de zeilers, is het meenemen van fietsen lastig; ze moeten de gangboorden en het dek van hun schip vrijhouden voor diverse acties, bijvoorbeeld als ze een tegenwindse koers varen. Om ze het naar de zin te maken, lenen wij dan ook graag onze havenfietsen uit. Kosteloos kunnen onze gasten uit de jachthaven gebruik maken van deze service, zodat zij pedalerend de omgeving kunnen verkennen,
Samenwerking
Monica de Vast, directeur van Jachthaven Andijk, kreeg meer en meer de vraag van haar gasten of het niet mogelijk was om elektrische fietsen te huren. Dit om de actieradius te vergroten. Met deze vraag is zij in gesprek geraakt met André van Duin Tweewielers uit Wervershoof, hetgeen er toe heeft geleid dat er een leuke samenwerking is ontstaan. André zorgt ervoor dat de elektrische fietsen klaar staan, voor een dag of langer, al naar gelang het programma van de gasten.
Picobello
“We willen als ’t even kan alles picobello hebben. De jachthaven heeft prachtige ligplaatsen in een fantastisch landelijke omgeving en verleent unieke services, ook op het technische vlak. In het verlengde hiervan past ook het concept om elektrische fietsen te gaan verhuren. En dan is het fijn samen te werken met de regionale tweewielerspecialist.
Meer informatie www.jachthavenandijk.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht