windverwachting

Engelse Haines Marine luxe motorjachten krijgt Nederlandse importeur met twee verkoopkantoren

PERSBERICHT
hainesIrnsum‎, Heijningen – Al meer dan 30 jaar is Haines Marine één van de meest gerespecteerde fabrikanten van motorjachten in het Verenigd Koninkrijk en heel Europa. De ambachtelijk gebouwde ‘semi custom built’ boten bieden uitzonderlijk comfort, een innovatief design, kwaliteit en de hoogste normen op het gebied van veiligheid. Het bedrijf is beloond met diverse awards voor zowel de producten als haar service, waaronder de prestigieuze ‘Outstanding Customer Service Award’.
Om haar buitenlandse klanten beter van dienst te kunnen zijn, opent Haines Marine twee verkoopkantoren in Nederland. Door te kiezen voor een strategische plek in Friesland en Brabant kunnen vanuit hier zowel Nederlandse, Belgische, Duitse als Luxemburgse klanten worden bedient.
De keuze voor Nederland is volgens importeur Oscar Simonse niet vreemd. Naast onze expertise op het gebied van jachtbouw en de centrale ligging spreken wij de taal. Zo slaan wij een ijzersterke brug tussen de werf in Verenigd Koninkrijk en de landen die we gaan bedienen.
Bij de verkoop en levering van een boot houdt het bij deze importeur niet op. De belangrijkste kernwaarde voor Haines Marine is ‘ontzorgen’. Voor service en onderhoud, winterstalling, een verzekering of verkoopbemiddeling kunt u daarom gewoon bij Simonse en zijn team terecht.
Meer informatie www.hainesmarine.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X