jetboats.eu toont lijst alle 2018 sportboten met jet-aandrijving ofwel jetboten van Yamaha en Scarab

PERSBERICHT
Nijkerk – Specialist in jet-aangedreven sportboten JETBOATS.EU heeft de nieuwste 2018-modellen van Yamaha en Scarab op zijn site op een rij gezet. Daarbij zet het bedrijf zich in om het jet-imago, dat dateert uit de jaren 80 (luidruchtig, brandstof- en olieverslinders en meer niet werkend dan wel) dat velen nog hebben, te updaten.

foto: jetboats.eu

Daar is alle reden toe, want ‘jetboten’ zijn springlevend en ultra modern! Voorzien van drie- of viercilinder aluminium motoren die voldoen aan de hoogste emissie-eisen ter wereld. Daarnaast zijn de nieuwe motoren zeer zuinig, licht in gewicht en goedkoop in onderhoud.
Zowel de Yamaha- als de Scarab jet-aangedreven sportboten zien er daarnaast geweldig uit, zijn zeer goed uitgerust, extreem ruim en meer dan goed afgewerkt! Ricardo Ras van jetboats.nl zoekt graag de vergelijking even op om bovenstaand verhaal kracht bij te zetten en durft te stellen dat jet-aangedreven sportboten

 • – zuiniger zijn dan vergelijkbare sportboten met een conventionele benzinemotor met
  vergelijkbaar vermogen;
 • – lichter zijn door het gebruik van veel compactere en lichtere motoren;
 • – ruimer zijn door het gebruik van diezelfde compactere motoren (minder ruimte voor de motor betekent meer binnenruimte);
 • – sneller zijn door de jet-aandrijving in combinatie met veel minder gewicht;
 • – sneller accelereren door de zeer directe jet-aandrijving;
 • – nauwelijks tot geen ‘omhoogkomende punt’ kennen door de directe jet-aandrijving;
 • – veel veiliger zijn door het ontbreken van een schroef;
 • – een veel groter vaargebied hebben door veel minder diepgang;
 • – minder onderhoud en dus goedkoper in onderhoud door het ontbreken van een
  staartstuk;
 • – veel wendbaarder zijn door de jet-aandrijving;

Tel daarbij op dat, zeker de Yamaha modellen, altijd nagenoeg full-option zijn uitgerust, waardoor ze ook prijstechnisch interessanter zijn dan de concurrentie (in vergelijkbare uitvoering met vergelijkbare opties).
JETBOATS.EU nodigt alle bootbezitters uit om de vergelijking zelf eens te maken! Zeker als u op zoek bent naar een nieuwe boot, kunt u eigenlijk niet meer om de jet-aangedreven sportboten van Yamaha en Scarab heen!
Op de website van JETBOATS.EU is de nieuwe 2018 line-up van Yamaha te vinden. Vanwege het grote succes van de 19ft center console boot brengt Yamaha voor 2018 de 210 FSH-serie uit met nog meer binnenruimte en twee ultramoderne TR1 motoren. Tevens nieuw dit jaar is het surfpoint systeem voor de WAKE Edition boten 212X en 242X voor de perfecte golf bij het wakesurfen.
Daarnaast is ook de nieuwe line-up van de jet-aangedreven Scarab boten op de website te zien, net als de Yamaha Waverunners én de Kawasaki jetski’s.
Meer informatie www.jetboats.eu